Per Nando

28/11/2022

Nevarà la pròximasetmana? Bèstia de l’est?❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Meteo

Destacats

De moment molts dubtes portem amb la Borrasca i el seu passeig de cara la pròxima setmana,els models no ho tenen massa clar per on creuarà i per tant tampoc està massa clar l’oratge que tindrem al pont de la constitució,ara mateix els models aposten perquè podria creuar pel centre peninsular i portar un ambient variable I fred durant el pont,situació que anirem seguint com sempre desde Meteopoble.

I LA BÈSTIA DE L’EST? 🥶🥶🥶🥶🥶❄️❄️❄️❄️❄️❄️

De moment no es veu una situació clara als models de que puga’m acabar afectats per una onada de fred siberià com aposten alguns mitjans informatius,els models veuen algunes línies fredes i d’altres més calides i per tant no podem vore una tendència clara del que podrà passar a més d’una setmana vista. Ara mateix l’última eixida del model Americà torna apostar per una situació prou feda la setmana vinent amb una borrasca al Mediterrani que podria portar inestabilitat. Però tot açò queda tan lluny…….

No dubteu que a Meteopoble estareu ben assabentats del que puga ocórrer el pròxim mes de desembre en el que entrarem el pròxim dijous I anirem veient com va modelitzant-se la pròxima setmana.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando