Per Nando

28/11/2022

Entre dijous/dissabte possibilitat de ruixats forts🍂🍂🍂🍂🍂🍂🌧🌧🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou. S’ha notat la frescor ehhhh?Be,encara no està massa clar el que puga passar entre dijous i dissabte al nostre territori perquè els models no acaben de posar-se d’acord si acabarà incidint el vent marítim i per tant produint pluges a bona part del litoral Mediterrani.

El model Americà aposta per una baixa molt menuda i que junt al potent Anticiclò que es trobarà a l’est Europeu produirà una entrada de vents marítims que farà que es produeixquen precipitacions que inclús podran ser localment fortes cap a la nostra zona. El model Europeu es un poc més racan i no veu eixa entrada de vent tan marcat i per tant de produir-se alguna precipitació seria molt arrimada al litoral.

QUE PASSARÀ EL CAP DE SETMANA I EL PONT DE LA CONSTITUCIÓ?

El cap de setmana i el pont de la Constitució vindrà caracteritzat per uns profunda borrasca Atlántica que portarà un fort temporal a l’oest peninsular. Ací a casa nostra durant el cap de setmana tindrem un oratge variable i inclús no descartem alguns ruixats . Sembla que durant el pont la borrasca es decidirà adintrar-se cap a la Península amb forts vents i probabilitat de ruixats generalitzats. No serà una situació a priori complicada al nostre territori durant el pont,perquè els vents no acompanyaran per a que pugen registrar-se precipitacions massa destacables.

Després de la Borrasca i el que puga passar és una incògnita,perquè de nou tenim models que aposten per fred intens i d’altres per situació de ponents.

Actualitzarem i tornarem a informar demà mati.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando