Per Nando

27/11/2022

Setmana pendents dels models🌬🌬🌬🌧🌧🌧🌧🌧🌡🌡🌡🌡🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,recordeu no deixar roba estesa perquè durant esta matinada i demà mati cauran alguns ruixats dèbils per la província de València I Castelló,Catalunya i sobretot a les Illes Balears,on en esta última zona podran ser forts i anar acompanyats de tempestes. Les temperatures al pasar el front baixaran de manera notable i el vent de mestral bufarà fort al nord de Castelló i sud de Tarragona.

DIVENDRES MÉS PLUGES

Desde dimarts i fins dijous tindrem dies prou estables;però a últimes hores de dijous i divendres amb el gir de vent a gregal de nou creixerà la inestabilitat que podrà deixar ruixats localment forts al nostre territori,Catalunya i les Balears,les temperatures de nou baixaran i la neu podrà fer acte de presència als cims més alts de la província de Castelló i els Pirineus Catalans.

CAP DE SETMANA,BORRASCA D’ALT IMPACTE 🌀🌀🌀🌀🌀🌀🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

A partir del cap de setmana una potent borrasca vindrà a situar-se al oest peninsular,els models de moment no es decideixen a creuar-la pel Mediterrani I per tant de moment no pareix que ens afectarà de manera directa. Caldrà seguir la seua evolució per al pont de la constitució per vore que va fent. De moment el cap de setmana afectarà al oest peninsular I ací al nostre territori portarà nuvolositat abundant i humitat.

En quant al intens fred que s’esperava per al pont els models cada vegada disminueixen més eixa opció i encara que farà fred no serà un fred especialment important com fa uns dies ens indicaven les tendències.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando