Per Nando

27/11/2022

CANVIS!!! De la Bèstia de l’est a la del sud😅😅😅🌀🌀🌀🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Demà comencem una setmana de canvis que farà que estem molt pendents dels models. De cara la pròxima matinada i demà mati ens creuarà un front que deixarà alguns ruixats sobretot a la meitat nord del territori Valencià,Catalunya on inclús es vora alguna volva als cims més alts, però sobretot a les Balears allà els ruixats si que podran anar acompanyats de tempestes i ser localment intensos. Darrere d’eixe front vindrà una massa d’aire més freda que farà baixar de manera notable les temperatures i a més començarà a bufar el vent de mestral fort al nord del territori Valencià I sud de Tarragona,zones clàssiques de vent fort de mestral.

Desde el dimarts fins el dijous tornarà l’estabilitat,però amb més fresca durant el dia,tindrem unes temperatures més normalitzades per a l’època.

El divendres i segons les últimes actualitzacions dels models tindrem un altra glopada d’aire fred que junt amb el pas d’una borrasca podria deixar un dia prou rebolicat i amb ruixats I algunes nevades als cims més alts de la provínciadeCastelló i als Pirineus Catalans. Les temperatures encara baixarien més.

CANVIS A ÚLTIMS DE SETMANA,PERÒ NO TINDREM BÈSTIA DE L’EST

Be, la configuració que mostren les últimes eixides dels models canvien respecte al que mostraven fa uns dies. Bloqueig Anticiclònic important al centre i nord d’Europa que ens farà desviar les Borrasques cap a la península i possible que alguna acabe afectant el Mediterrani de cara últims de setmana i el pròxim pont de la constitució. Hi han canvis,perquè sabeu que alguns mitjans es feien ressò de que venia la Bèstia de l’est amb molt de fred i que podria afectar la península ibèrica,ací a Meteopoble també vàrem anunciar que les tendències veien molt de fred a casa nostra cap al pont de la Immaculada,doncs ara canvia la configuració i es molt probable que ens acabe afectant una situació més càlida,però molt plujosa cap al sud I est peninsular. Tot a causa d’una potentissima borrasca que començarà a despenjar-se cap al Divendres i vorem per on acaba creuant,això sí,és molt probable que acabe sent nomenada com a Borrasca d’alt impacte.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando