Per Nando

26/11/2022

Vigilem superborrasca?馃寑馃寑馃寑馃寑馃寑馃崅馃崅馃崅馃崅馃崅馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導

Meteo

Destacats

Els models van confirmant un patr贸 atmosf猫ric que es carateritzar脿 per la formaci贸 d’un potent cintur贸 Anticlonic que abarcar脿 tot el est i nord Europeu. De cara a finals de la pr貌xima setmana es despenjar脿 aire fred cap a la pen铆nsula ib猫rica i aix貌 formar脿 una borrasca que a dia de hui els models accentuen molt el seu gradient isobaric i per tant la seua r脿pida profunditzaci貌.

De moment els models situen la Borrasca molt a l’oest de la pen铆nsula I no ens afectaria de ple,per貌 caldr脿 vigilar les pr貌ximes eixides,perqu猫 si acaben per fer creuar eixes baixes pressions cara al Mediterrani cap a finals de setmana podriem parlar d’un bon temporal de pluja i vent a casa nostra.

El que pareix que el nom que hem sentit per ahi de que ens podria afectar la B猫stia de l’est podria acabar en que ens podr脿 afectar la B猫stia del sud馃槄馃槄馃槄馃槄Ho seguim ? Per suposat jo si.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando