Per Nando

26/11/2022

Canvis importants pròxima setmana!!!🍂🍂🍂🍂🍂🍂🌡🌡🌡🌡🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel sense quasi nuvolositat o núvols de tipus alt el que tenim a estes hores al nostre territori. Les temperatures mínimes han baixat i podem dir que a estes hores fa fresca. Això si tant hui com demà les màximes continuaran relativament altes per a l’època.

CANVIS PRÒXIMA SETMANA 🍂🍂🍂🍂🌡🌡🌡🌡🌧🌧

Molt atents a la configuració que ens mostren els models a partir de la pròxima setmana I que portarà una baixada de termòmetres generalitzada a partir de Dilluns. Les últimes eixides també va guanyant protagonisme en que de cara a finals de setmana tindriem un potent cinturó Anticlonic desde l’Atlàntic fins el nord d’Europa i que afavoriria que les Borrasques circularen molt al sud i per tant podran afectar al Mediterrani. A dia de hui sembla que cap a finals de la pròxima setmana I el pont de la purisimma l’oratge podrà estar prou rebolicat a tot el sud peninsular.

LES TENDÈNCIES

Les tendències també ens diuen que les Altes pressions a latituds altes podrien acabar amb una descàrrega molt freda a bona part del continent Europeu de cara la segona setmana de Desembre i de confirmar-se tindrem que vigilar de quina manera ens afectarà a nosaltres.

Mentrestant atents a la pròxima setmana per anar seguint la possibilitat de pluges de cara la recta final a tot el sud i est penínsular.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando