Per Nando

25/11/2022

PREPARATS PRÒXIMA SETMANA? XEMENEIES EN MARXA🌡🌡🌡🌡🍂🍂🍂🍂🍂🍂🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel molt cobert al nord del territori Valencià I Catalunya on ara mateix al litoral de la província de Barcelona hui es troben amb avís groc igual que l’illa de Mallorca per ruixats que poden ser intensos.

Aquesta vesprada ens creuarà un front que apenes deixaran alguns ruixats dispersos al nostre territori,però a les comarques litorals més centrals de Catalunya i a l’illa de Mallorca podran ser amb tempestes I ser localment forts,encara que aquest ruixats desapareixeran de seguida i donaran pas a un cap de setmana prou estable i relativament càlid.

DILLUNS NOUS CANVIS

Dilluns de mati ens creuarà un nou front que deixarà nous ruixats al nord del territori Valencià,Catalunya I Balears,en principi acompanyats de ponent i per tant poca cosa cal esperar. Atenció perquè aquest front vindrà al darrere acompanyat d’una massa d’aire més freda i que farà desplomar-se els termòmetres respecte al cap de setmana.

TENDÈNCIES ❄️❄️❄️❄️🌦🌦🌦🌦🌡🌡🌡🌡🌡🌡

Pendents de les tendències i el que ens vullgen dir de com es desenvoluparà la pròxima setmana el ponent Anticiclò que es formarà entre Centre-Europa Euroa i els països Escandinaus,perquè aquest Anticiclò es el que dirigirà el fred i el trànsit de Borrasques. Sembla que el fred podrà accentuar-se més al llarg de la setmana que ve i caldrà seguir també les Borrasques per vore si ens porten precipitacions també,el que si que sembla que la configuració que van agafant els models de cara a desembre ens fan pensar que avorrits no anem a estar.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando