Per Nando

25/11/2022

Nevarà a desembre?❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou!!! Tots pendents del canvi de configuració atmosfèrica que tindrem a partir de la pròxima setmana,un canvi que els models veuen que ens afectarà amb més fred i també podríem parlar de precipitacions de cara mitjans-finals de la setmana que ve,però la pregunta és nevarà cap a les nostres latituds?

Tant els models estacionals com els models generals veuen que a partir del pont de la purismima el fred es podria accentuar encara més amb un potent Anticiclò a Escandinàvia que congelaria pràcticament tota Europa. Caldrà seguir aquestes tendències per vore com acaben afectant al nostre territori,perquè es molt possible que les Borrasques pugen acabar passant per ací gràcies a eixe bloqueig Anticiclònic a latituds altes. Situació que a Meteopoble anirem seguint.Per fi sembla que esta tardor amb temperatures altissimes sembla que aplega al final i pareix que entrarem de ple a l’hivern la setmana que ve.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando