Per Nando

24/11/2022

LA PRÒXIMA SETMANA ABRICS!!!🌡🌡🌡🌡🌡🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Meteo

Destacats

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Benvinguts de nou,fa dies que vaig dient que la pròxima setmana començarà un canvi de patró atmosfèric,doncs així és,el dia d’ahir inclús les tendències veien que inclús el llevant podria ser protagonista la pròxima setmana a causa d’un Anticiclò al centre d’Europa,doncs bé,eixe potent Anticiclò hui els models comencen a intuirlo més al nord a països més nòrdics i això possiblement farà que bona part d’Europa és refede considerablement.

COM ENS AFECTARÀ AIXÒ A NOSALTRES?

A partir de dilluns es confirma que una massa d’aire més freda ens afectarà i deixarà algunes pluges,sembla que per fi la baixada de termòmetres serà de forma definitiva,això vol dir que l’abric ens farà falta per al dia a dia . Plourà considerablement? El patró atmosfèric que veuen els models tant a mitg com a llarg termini ens fa pensar que algo bo pot aplegar cap a casa nostra durant les primeres setmanes de desembre,els models no pinten mal per a vore un mes de desembre fred i inestable,però parlem de tendències i en això no vull fer-me un expert del tema,només vull transmetre el que jo pense que podrà passar durant finals de la pròxima setmana i setmanes venideres.

Espere que m’acompanyeu i ho seguim i vore si per fi ve el fred que molts anyorem.

Bona nit.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando