Per Nando

24/11/2022

A PARTIR DE DILLUNS CANVIS IMPORTANTS!!!🍂🍂🍂🍂🍂👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌨🌨🌨🌨🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Meteo

Destacats

Bon dia,ens alcem i de nou mirem al cel,poca nuvolositat per la meitat sud ara mateix i cel amb més nuvolositat per la província de Castelló i Catalunya,de cara la vesprada els núvols aniran a més i inclús no descarte que arriben a tapar el cel.

Demà tindrem alguns canvis de la ma d’una línia d’inestabilitat que farà que tinga’m més nuvolositat I que inclús allà mitjan-mati o vesprada tindrem ruixats dispersos tant al nostre territori,Catalunya i sobretot l’illa de Mallorca. Com he dit seran ruixats molt dispersos I per tant no cauran a tots els llocs,però que a Mallorca i el litoral de les comarques més centrals Catalanes inclús podran ser intensos. Les temperatures baixaran respecte a hui.

CAP DE SETMANA ESTABLE

El cap de setmana l’anticicló el tindrem al damunt i per tant esperem estabilitat i temperatures al alça,un cap de setmana idoni per a disfrutar inclús a l’aire lliure i aprofitar perquè la pròxima setmana la inestabilitat podrà ser més acusada.

CANVIS A PARTIR DE DILLUNS

Ens haurem de fixar en alçada per vore els canvis que ens venem a partir de Dilluns. Dilluns començarem amb oratge estable,però a mesura que avance la jornada anirà acostant-se l’aire fred cap a nosaltres i farà baixar de manera molt important els termòmetres,a més portarà inestabilitat I podrà deixar ruixats i inclús alguna tempesta tant a Catalunya,territori Valencià i Illes Balears. Inclús podrà aparèixer la neu a punts alts de la província de Castelló i part dels Pirineus Catalans.

Aquest embossament pareix que tendirà a aillar-se en el Mediterrani,però a dia de hui no sembla que ens afectarà de ple,però atenció perquè sembla que amb l’aire fred que es quedarà sobre la península i junt amb un Anticicló que podrà fer-se fort per Centre-Europa de cara la pròxima setmana I enviant llevant a la Façana Mediterrània,podran afavorir de nou una situació de pluges al nostre territori i inclús les Borrasques podran viatgar mes al sud que les últimes setmanes i afectar-nos de ple. Situació que caldrà seguir,però com vaig dir fa uns dies,la pròxima setmana serà més freda i inestable i desde Meteopoble el seguiment modelistic està assegurat.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando