Per Nando

23/11/2022

VIGILEM UN POSSIBLE EMBOSSAMENT PRÒXIMA SETMANA?👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,com fa dies vaig dient sembla que la pròxima setmana serà més inestable que esta i probablement més freda. Els models insisteixen en varies eixides inestables ,però de moment encara no defineixen massa com ens podrà afectar aquest nou patró atmosfèric que vindrà a donar-se al llarg de la setmana que ve. Ara mateixa tots els models que han eixit aquesta vesprada aposten per un embossament d’aire fred que podria despenjar-se el pròxim dimarts i acabar al Mediterrani sense saber de quina manera ens podrà afectar a nosaltres.

Be,almenys sembla que monotonia no en tindrem i per tant anirem veient l’evolució dels models que de segur ens mantindran ben distrets davant la possibilitat de que la pròxima setmana puga acabar en algun episodi de precipitacions al nostre territori.

Demà més xiquets. Descanseuuuuu.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando