LES TENDÈNCIES COMENCEN A VORE FRED I INESTABILITAT 🌡🌡🌡🌡❄️❄️❄️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Bon dia, de nou mirem el satèl·lit I poc tenim que dir,molta nuvolositat quan són les 5:30 del mati,però parlem de nuvolositat que ve acompanyada de forts vents de ponent i per tant sense cap precipitació. De vesprada aniran obrint-se cada vegada més clarianes fins deixar un aspecte del cel més ras.

AVISOS PER VENT 🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Font Avamet

Continua bufant el vent fort i hui continuem amb avís groc per eixe vent que pot bufar amb força al territori Valencià,en concret al nord d’Alacant,tota la província de València,interior de Castelló i les Illes Balears. Aquesta nit les ràfegues més fortes les trobem a Ontinyent amb 108 km/h,els més de 95 km/h a la Vall de la Gallinera i Bunyol ( Alto Gordó) 95km /h a Xixona( Castell ) Alcoi ( Menejador)Vilafranca o 93 km/h a l’Alqueria d’Asnar.

MAPA SINÒPTIC I PREVISIÓ PROXIMS DIES.

Tant hui com demà encara tindrem una situació de ponent,però que començarà a remetre a partir d’aquesta nit,els fronts de ponent encara podran deixar alguns ruixats sobretot a Catalunya i més en concret a la comarca de Lleida. Al nostre territori fronts molt desgastats i que no esperem deixen cap precipitació o com a molt alguna gota per l’interior de Castelló. Divendres començarà a guaitar l’anticicló pel sud de la península,però l’entrada d’una mica d’aire fred a la part més oriental de la península farà que al nostre territori és pugen produir algunes precipitacions. Dissabte i diumenge entra amb més decisió l’anticicló i per tant esperem bon oratge i pujada dels termòmetres.

ATENTS A LES TENDÈNCIES!!!!🌡🌡🌡🌡❄️❄️❄️❄️❄️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Tots pendents dels models per a la pròxima setmana,perquè les tendències fa dies que intueixen canvis en els dos principals models. Canvis que podrien portar un ambient més hivernal i més inestabilitat cap al Mediterrani I vorem si al final qualla alguna situació de llevant que pugera portar de nou les precipitacions cap a la Façana Mediterrània,cosa molt incerta encara.

Ho seguim?

Comparteix
Anunci