Per Nando

23/11/2022

LES TEND脠NCIES COMENCEN A VORE FRED I INESTABILITAT 馃尅馃尅馃尅馃尅鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導

Meteo

Destacats

Bon dia, de nou mirem el sat猫l路lit I poc tenim que dir,molta nuvolositat quan s贸n les 5:30 del mati,per貌 parlem de nuvolositat que ve acompanyada de forts vents de ponent i per tant sense cap precipitaci贸. De vesprada aniran obrint-se cada vegada m茅s clarianes fins deixar un aspecte del cel m茅s ras.

AVISOS PER VENT 馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙

Font Avamet

Continua bufant el vent fort i hui continuem amb av铆s groc per eixe vent que pot bufar amb for莽a al territori Valenci脿,en concret al nord d’Alacant,tota la prov铆ncia de Val猫ncia,interior de Castell贸 i les Illes Balears. Aquesta nit les r脿fegues m茅s fortes les trobem a Ontinyent amb 108 km/h,els m茅s de 95 km/h a la Vall de la Gallinera i Bunyol ( Alto Gord贸) 95km /h a Xixona( Castell ) Alcoi ( Menejador)Vilafranca o 93 km/h a l’Alqueria d’Asnar.

MAPA SIN脪PTIC I PREVISI脫 PROXIMS DIES.

Tant hui com dem脿 encara tindrem una situaci贸 de ponent,per貌 que comen莽ar脿 a remetre a partir d’aquesta nit,els fronts de ponent encara podran deixar alguns ruixats sobretot a Catalunya i m茅s en concret a la comarca de Lleida. Al nostre territori fronts molt desgastats i que no esperem deixen cap precipitaci贸 o com a molt alguna gota per l’interior de Castell贸. Divendres comen莽ar脿 a guaitar l’anticicl贸 pel sud de la pen铆nsula,per貌 l’entrada d’una mica d’aire fred a la part m茅s oriental de la pen铆nsula far脿 que al nostre territori 茅s pugen produir algunes precipitacions. Dissabte i diumenge entra amb m茅s decisi贸 l’anticicl贸 i per tant esperem bon oratge i pujada dels term貌metres.

ATENTS A LES TEND脠NCIES!!!!馃尅馃尅馃尅馃尅鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍鉂勶笍馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導馃導

MODEL EUROPEU

MODEL AMERIC脌

Tots pendents dels models per a la pr貌xima setmana,perqu猫 les tend猫ncies fa dies que intueixen canvis en els dos principals models. Canvis que podrien portar un ambient m茅s hivernal i m茅s inestabilitat cap al Mediterrani I vorem si al final qualla alguna situaci贸 de llevant que pugera portar de nou les precipitacions cap a la Fa莽ana Mediterr脿nia,cosa molt incerta encara.

Ho seguim?

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando