Per Nando

22/11/2022

TENDÈNCIES INESTABLES⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,alguns models continuen apostant un canvi de règims de vent per a la pròxima setmana amb el moviment dels grans centres d’acció i que podria afavorir que el llevant i les Borrasques pogueren accedir fins al Mediterrani. Ara mateixa el model Americà aposta per una situació molt inestable a partir de mitjans de la pròxima setmana,però que el model Europeu de moment encara no ho contempla.

Per això mateix i perquè ara ja estem al 100% funcionant anem a seguir aquesta possible evolució dels models per a la pròxima setmana perquè podria acabar en un nou episodi de precipitacions. De moment i com sempre recalque són tendències que tindrem que anar seguint i esbrinant,perquè per això són tendències.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando