Per Nando

22/11/2022

QUIN VENT FA!!! PRECAUCIÓ 🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT EUMETSAT

Bon dia,mirem satèl·lit I ens trobem amb un cel prou lliure de núvols després del pas del front ahir de vesprada que deixava algunes precipitacions i que les més destacables deixaven fins a 16 mm a Herbers, 15 mm a Castielfabib 13 mm a Sorita o els 12 mm de la Pobla deBenifassà. Com veieu els núvols que ens afectaven ahir van creuar amb molta velocitat també a causa del vent. Així quedarà hui el dia,pas de núvols i la possibilitat de alguna gota per l’interior de la província de Castelló,coses molt més anecdòtiques que el dia d’ahir.

ATENCIÓ ALS AVISOS I A LES RATXES FORTES DE PONENT 🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

Font Avamet

Ratxes molt fortes de vent les que s’han produït aquesta nit amb eixos valors de més de 100 km/h a moltíssims observatoris del Territori Valencià i també al sud de Tarragona,però que gràcies a la xarxa d’Avamet els Valencians tenim millor accés a eixa informació. Destaquem els els 116 km/h de la Jana,114 km /h a Finestrat, 113 km/h a Rosell, 111 a la Font de la Figuera. Després tenim molts observatoris amb més de 100 km/h com Canet lo Roig,Xert, Xixona ( Pou de Neu el Surdo ) Alcoi ( Menejador) o Finestrat.

Continuem en avís groc i inclús taronja quasi tot el territori Valencià,sud de Catalunya i Illes Balears per ràfegues que podran superar entre els 80/100 km/h. També atenció a les nevades de Lleida i sobretot de la Vall d’Aran on podran acumular-se fins a més de 10 cm en les pròximes hores,Tot a causa d’un front que hui si que sembla que no afectarà el territori Valencià.

FINS A QUANT EL VENT?

A partir del demà comença amainar el vent de ponent i també entre dijous i divendres es tallarà per fi la configuració de vents de l’oest, gràcies a la pujada de l’anticicló per la península ibèrica. Això portarà un oratge estable i assolellat de cara el cap de setmana,amb més frescor entre divendres I dissabte i amb temperatures que podran remuntar diumenge.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

Vigilarem de ben aprop la pròxima setmana per anar veient com van encaminant els models l’anticicló que de nou es podrà situar sobre França o Centre-Europa i podrà portar un règim de vents més allevantat i per tant la possibilitat de que puga’m tindre més inestabilitat. Però d’això queda molt i ja ho anirem veient.

Ara pendents del vent. Precaució i seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando