meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

22/11/2022

QUIN VENT FA!!! PRECAUCI脫 馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙

Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT EUMETSAT

Bon dia,mirem sat猫l路lit I ens trobem amb un cel prou lliure de n煤vols despr茅s del pas del front ahir de vesprada que deixava algunes precipitacions i que les m茅s destacables deixaven fins a 16 mm a Herbers, 15 mm a Castielfabib 13 mm a Sorita o els 12 mm de la Pobla deBenifass脿. Com veieu els n煤vols que ens afectaven ahir van creuar amb molta velocitat tamb茅 a causa del vent. Aix铆 quedar脿 hui el dia,pas de n煤vols i la possibilitat de alguna gota per l’interior de la prov铆ncia de Castell贸,coses molt m茅s anecd貌tiques que el dia d’ahir.

ATENCI脫 ALS AVISOS I A LES RATXES FORTES DE PONENT 馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙馃尙

Font Avamet

Ratxes molt fortes de vent les que s’han produ茂t aquesta nit amb eixos valors de m茅s de 100 km/h a molt铆ssims observatoris del Territori Valenci脿 i tamb茅 al sud de Tarragona,per貌 que gr脿cies a la xarxa d’Avamet els Valencians tenim millor acc茅s a eixa informaci贸. Destaquem els els 116 km/h de la Jana,114 km /h a Finestrat, 113 km/h a Rosell, 111 a la Font de la Figuera. Despr茅s tenim molts observatoris amb m茅s de 100 km/h com Canet lo Roig,Xert, Xixona ( Pou de Neu el Surdo ) Alcoi ( Menejador) o Finestrat.

Continuem en av铆s groc i incl煤s taronja quasi tot el territori Valenci脿,sud de Catalunya i Illes Balears per r脿fegues que podran superar entre els 80/100 km/h. Tamb茅 atenci贸 a les nevades de Lleida i sobretot de la Vall d’Aran on podran acumular-se fins a m茅s de 10 cm en les pr貌ximes hores,Tot a causa d’un front que hui si que sembla que no afectar脿 el territori Valenci脿.

FINS A QUANT EL VENT?

A partir del dem脿 comen莽a amainar el vent de ponent i tamb茅 entre dijous i divendres es tallar脿 per fi la configuraci贸 de vents de l’oest, gr脿cies a la pujada de l’anticicl贸 per la pen铆nsula ib猫rica. Aix貌 portar脿 un oratge estable i assolellat de cara el cap de setmana,amb m茅s frescor entre divendres I dissabte i amb temperatures que podran remuntar diumenge.

I LA PR脪XIMA SETMANA?

Vigilarem de ben aprop la pr貌xima setmana per anar veient com van encaminant els models l’anticicl贸 que de nou es podr脿 situar sobre Fran莽a o Centre-Europa i podr脿 portar un r猫gim de vents m茅s allevantat i per tant la possibilitat de que puga’m tindre m茅s inestabilitat. Per貌 d’aix貌 queda molt i ja ho anirem veient.

Ara pendents del vent. Precauci贸 i seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando