Per Nando

21/11/2022

ATENCIÓ AL VENT!!!🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Meteo

Destacats

AVISOS AEMET

Bon dia!!! Comencem setmana amb un episodi de forts vents de ponent on ja ha està bufant fort durant la nit amb ràfegues que apleguen fins els 82 km/h a Bunyol,72km/h a Xixona, o més de 60km/h al Toro o Rosell,però atents perquè durant el dia i demà anirà a més I afectarà tot el territori. Demà inclús tenim avís taronja per eixe fort vent a l’extrem nord de Castelló,sud de Tarragona I Eivissa i Mallorca.

MAPA SIMBOLS HUI

Durant esta propera nit I demà també ens creuarà un front que deixarà algunes precipitacions,però com he dit abans el destacat de les pròximes jornades seran les fortes ràfegues de ponent i que bufaran de forma generalitzada i de segur superarem els 100km/h a molts observatoris. Un vent que ens acompanyarà fins últimes hores de dimecres.

ATENCIÓ!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando