Per Nando

20/11/2022

I DEMÀ UN FRONT I VEEEEEENT. ATENTS!!!!🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌦🌦🌦🌦🌦❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

AVISOS AEMET DEMÀ I DIMARTS

Bon dia!!! Setmana la de demà qud comença i ho farà amb un vent de ponent que a mesura que avance la jornada anirà guanyant força i bufarà amb ràfegues superiors als 100km a l’interior del territori Valencià,sud de Catalunya i les Illes Balears. Aemet activa avis groc a estes zones per la previsió de forts vents i avís taronja per mala mar sobretot a les Balears.

DEMÀ ENS CREUARÀ UN FRONT

Demà també cada vegada la nuvolositat anirà a més I de vesprada el cel quedarà tapat,ens creuarà un front de ponent que podrà deixar alguns ruixats arreu del territori Valencià,Catalunya I les Balears I que podran ser de neu als Pirineus. Com he dit abans el vent bufarà fort o molt fort de ponent amb ràfegues superiors als 100km, per tant demà no serà un dia per estendre la roba.Les temperatures màximes hui pujen i demà es mantindran els valors respecte a hui.

CONFIGURACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA

I és que pràcticament tota la pròxima setmana tindrem el mateix patró atmosfèric on les Borrasques Atlàntiques creuaran pel nord peninsular i ací portaran forts vent i alguns núvols sense apenes precipitacions. Per mirar endavant cap al 29-30 si que es veu un possible canvi de patró atmosfèric que vorem que ens porta.

De moment molt de vent, a últims de mes ja vorem!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando