Per Nando

19/11/2022

ABRIGEU-SE 🌬🌬🌬🌬🌬☁️☁️☁️☁️🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡🌡

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Encara tenim alguns núvols sense més importància,però que les pròximes hores si que deixaran alguns ruixats a la part més oriental de les Illes Balears. Unes precipitacions que també aniran desapareixent al llarg de la jornada.

FA FRED😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️

Si mirem les temperatures actuals de la Meteoxarxa d’Avamet si eixiu de casa s’haureu d’abrigar. Fa frescor per la costa amb mínimes entre 10-14 °C I que ja per quasi tot l’interior estan per davall dels 7/8°C. Destacar entre 1 i 1,5°C del Menejador d’Alcoi, Vistabella del Maestrat o la Pobla de Benifassà. El vent també bufa amb força de mestral i superen els 100km/h a zones com a Rosell,Villar de Canes,la Font de la Figuera,la Serra d’en Galceran o Xodos,un vent que continuarà bufant de manera moderada forta durant el cap de setmana.

QUE ENS ESPERA LES PRÒXIMES JORNADES I LA PRÒXIMA SETMANA?

MAPA SUPERFÍCIE PRÒXIMA SETMANA

VENT🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬🌬

El vent continuarà bufant de manera moderada durant aquest cap de setmana,però atenció a dilluns perquè agafarà més força i podrà bufar de ponent amb ràfegues prou intenses de més de 100 km/h a bona part de l’interior del territori Valencià i que a la resta del territori podrà quedar-se entre 60/80km. Les temperatures màximes a partir de demà pujen un poc però tornaran a baixar de manera decidida el dimarts,però atents perquè a partir de dijous entra una massa d’aire més càlida que deixarà temperatures màximes de nou altes per a l’època. La pròxima setmana continuarem amb una configuració de ponent I per tant de moment amb pocs canvis en la situació meteorològica.

En fi…… Esperarem.

Calp ahir. Marta Devesa.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando