Per Nando

18/11/2022

CANVIS!!!☁️☁️☁️☁️🌦🌦🌦🌦🌦🌦❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT EUTMETSAT

MAPA ALTURA HUI

Bon dia!!!! Hui tenim canvis de la ma de una línia d’inestabilitat que ens creuarà aquesta vesprada i que junt amb l’aire fred que també ens afectarà faran baixar les temperatures i portar algunes precipitacions que inclús podran ser fortes. De moment encara que només tenim avís groc tant hui com els pròxims dies a l’interior de Castelló per fort vent de ponent,les últimes hores també a bufat entre moderat i fort per l’interior de València.

MAPA SIMBOLS HUI.

Estarem atents a esta vesprada,perquè un front ens creuarà i deixarà alguns ruixats que inclús podran ser forts i localment amb tronada. També patirem una important baixada de les temperatures que portaran algunes precipitacions en forma de neu als Pirineus,Terol i inclús als cims més alts de la província de Castelló. Estarem expectants!!!

CAP DE SETMANA D’ESTABILITAT,PERÒ VENTOS🌬🌬🌬🌬

Cap de setmana fresquet i ventós,però sense problemes de precipitació,pràcticament el cel estarà lliure de nuvolositat,per tant i encara que serà un cap de setmana fresc podrem disfrutar al aire lliure sense problemes. Atenció al dilluns perquè sembla que el vent de ponent agafarà força i podrà bufar amb ràfegues superiors als 100km. La setmana que ve es presenta amb la mateixa configuració que ara. Fronts de ponent i vent de ponent com a protagonista.

Si mirem més enllà si que ve veiem que de cara finals de mes podríem tindre més inestabilitat amb el canvi de patró atmosfèric. Ho aniré seguint.

Chusa. L’Alcúdia de Crespins ahir de mati.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando