Per Nando

16/11/2022

Ponent!!!! i més fred de cara el cap de setmana ?????☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️☁️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Poques novetats tenim al nostre territori respecte a l’oratge. Ens alcem amb molta nuvolositat de ponent i que ha deixat algunes precipitacions com els 7 mm de Castell de Castells o els 6 mm de Xàbia,precipitacions que encara podran donar algun ruixat al sud durant el mati,però molt poca cosa. Durant la pròxima matinada de nou es podran repetir els ruixats dèbils al nord d’Alacant com la passada nit,però coses molt poc importants.

El més important que veig per a les pròximes jornades es que el cap de setmana ens ve una massa d’aire fred més gelada que farà baixar les temperatures a tota la península i atenció perquè inclús a partir del dissabte i possiblement la pròxima setmana el vent també podrà ser protagonista a molts llocs del territori Valencià I Catalunya,un vent que podrà bufar amb força entre ponent i mestral.

Anem informant.

Feli. La Granadella ahir
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando