Per Nando

15/11/2022

Important baixada de temperatures per al cap de setmana ?????☁️☁️☁️☁️☁️☁️??❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Molt de núvol a tot el territori penínsular,però com sempre en situacions de ponent aquesta nuvolositat arriba molt desgastada a casa nostra. Ara mateix plou molt dèbilment per l’interior de Castelló,però com he dit res important.

NO FA FRED!!!

La veritat i que llevat per zones de molt a l’interior les mínimes no són massa fredes a estes hores. Temperatures entre 16-20°C a zones litorals,entre 13-18 graus a zones més centrals I si que tenim temperatures per baix dels 10°C,però les trobem a les zones més fredes del nostre territori com es el cas de la Rambla de Mariola en Bocairent o pla de la Pinella a Ares del Maestrat amb 3 °C entre altres ( dades extretes d’Avamet)

EL CAP DE SETMANA IMPORTANT BAIXADA DE TERMÒMETRES

El més destacat de la setmana a la Façana Mediterrània és la important baixada de termòmetres que patirem el pròxim cap de setmana amb l’entrada de una massa d’aire més gelada i provinent de l’Atlàntic on segurament les màximes faran una davallada de més de 5°C a tot el nostre territori, però vindra acompanyada de ponent i aci per tant poca pluja cal esperar. Si que portaran de nou la neu tant al Pirineu Aragonès com al Pirineu Català. Estarem atents!!!

Be,de moment prou tranquilitat al nostre territori. Pareix que cada vegada estic més prop per a eixa gent que està esperant en l’altra xarxa social,però no vull afirmar res per si de cas.

Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando