Per Nando

14/11/2022

I DE NOU CONFIGURACIÓ DE PONENT!!!⛅️🌦⛅️🌦⛅️🌦⛅️🌦🌬🌬🌬🌬

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Com esteu? Observem el satèl·lit i des d’aci ja podem observar que de nou tenim un canvi de patró atmosfèric i torna la calma a la Façana Mediterrània després de la intensa Gota Freda que ens va afectar divendres i dissabte sobretot al territori Valencià.

Per tant borrasques que circularan pel nord peninsular I que ací al nostre territori portaran nuvolositat sense apenes transcendència i amb algun ruixat de poca entitat per l’interior. Les temperatures es mantenen;però potser baixen de manera moderada de cara finals de Setmana i on de nou la neu podrà visitar la zona dels Pirineus.

Seguim informant. Gràcies x estar ahi.

Embassament d’Ulldecona,riu Sènia. Imatge de Albert.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando