Per Nando

12/11/2022

Més de 300mm deixa en unes hores la gota freda!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️??????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Benvinguts de nou,episodi de Gota Freda intensa i que hui dissabte 12/11/2022 deixa els registres més importants desde dijous a la nit que va començar. En apenes 6/9 hores ha deixat precipitacions que superen els 300m a Xert o Rosell o els més de 200 mm a la Pobla de Benifassà. Encara continuarà plovent fins a esta nit,sobretot a la província de Castelló,però ara si els models mesoescalars ja ens indiquen que açò te les hores comptades.

PREVISIÓ DEMÀ

Dia molt més tranquil amb intervals de núvols I que no esperem que deixen cap precipitació, com veieu es talla el fuxe matitim d’estos dies i per tant donarem per acabat l’episodi de pluges torrencials.

PRÒXIMA SETMANA ⛅️⛅️⛅️⛅️⛅️

La pròxima setmana canviem del llevant a la configuració de ponent que de nou deixarà molta pluja a l’oest peninsular I que a casa nostra vindrà en fronts molt desgastats que apenes deixaran precipitacions.

Demà Meteopoble descansa,perquè ja sabeu que estic de Vacances i també demane mil disculpes per no poder informar al Facebook,roda i volta esperem que tot s’arregle,perquè venen moltes novetats molt bones a Meteopoble. Seguiu-me per Instagram,Telegram I Twitter fins que tot s’arregle.

Fins dilluns.

Conchin Hinojosa.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando