Per Nando

11/11/2022

ACTUALITZACIÓ DANA!!! ON PLOU I PLOURÀ?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️????????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirant el satèl·lit i radar en estos moments tenim cel ennuvolat a bona part del territori Valencià i està plovent sobretot al litoral de València i Castelló I també a l’illa de Mallorca,però de moment no tenim cap notícia de que la pluja ha donat cap problema. Vorem que passa en les pròximes hores.

PRECIPITACIONS ACUMULADES

De moment i mirant les precipitacions acumulades desde ahir a la Xarxa d’Avamet podem dir que ha plogut en coneixement,registres màxims que es donen ara sobretot entre la Marina i la Safor,però registres provisionals,perquè encara li queda per ploure.

EVOLUCIÓ

Mapa en superfície que tenim i tindrem les pròximes es hores es prou clar,embossament d’aire fred i un Anticicló potent sobre Centre-Europa I que entre els dos acabaran incidint sobre les costes del territori Valencià I sud de Catalunya amb vent entre llevant i sud-est carregat d’humitat.

PREVISIÓ HUI

Hui per el mati encara plourà a les comarques més litorals del nord d’Alacant I sud de València i part de les Illes Balears,però la tendència i amb el gir de vent de gregal a llevant i sud-est es que les màximes precipitacions vagen cap al nord de València,Castelló I sud de Tarragona. Precipitacions que podran ser molt fortes I anar acompanyades de tempesta. Aemet manté l’avís taronja a tot el litoral de València I Castelló per eixes precipitacions que poden ser molt intenses. Així que precaució.

DEMÀ

Demà tindrem una milloria,però continuarà plovent i ho podrà fer amb força al litoral i prelitoral de la província de Castelló I sud de Tarragona. A la resta del territori Valencià,Català I Illenc la nuvolositat podrà ser abundant,però no esperem precipitacions o com a molt algun ruixat molt localitzat que el que farà es destorbar.

DIUMENGE

Diumenge la situació estarà ja més calmada i tan sols esperem algunes precipitacions no massa importants al litoral Català.Al territori Valencià I les Illes Balears cada vegada el sol serà més protagonista de la jornada i en principi no esperem precipitacions.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

A partir de Dilluns,entrem de nou en una configuració de ponent i que farà que entre dimarts I dimecres ens creue un front i que deixarà precipitacions no massa significatives per l’interior del territori Valencià I Catalunya. Les temperatures màximes que pujaran al litoral sobretot el dilluns patiran de nou una baixada a partir de dimecres.

Però be!!! Jo martxe ara cap als Pirineus. I tal dia com hui 11/11/1980 a la 1 de la matinada naixia un xiquet abans d’hora ( 8 mesos) ,tenia ganes de veure el món i inclús plovia i feia molt de vent,potser per açò aquell xiquet que el van anomenar Nando,hui esta fent les previsions meteorològiques per a Meteopoble que tant li encisen.

Continue lliutant contra les adversitats,continue informant i continuaré fent-ho i amb moltes novetats de cara un futur immediat i com sempre continue de seguiment.

GRÀCIES A TOTS!!!!!

PRECAUCIÓ!!!

Imatge d’Erick. El Brosquil.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando