Per Nando

9/11/2022

ATENCIÓ!!! ES CONFIRMA EPISODI DE PLUGES MOLT INTENSES ???⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem primer que res al satèl·lit I comencem jornada amb més nuvolositat que el dia d’ahir,una nuvolositat que els pròxims dies serà força abundant com voreu a continuació.

HUI DIA DE TRANSICIÓ ???????

Hui tindrem un dia on la nuvolositat cada vegada serà més abundant al nostre territori. De cara la vesprada tindrem els primers ruixats que afectaran primer a l’interior i aniran avançant cap a la costa cap a últimes hores. Les temperatures màximes ja patiran una baixada.

DEMÀ,DIVENDRES I DISSABTE: DANA⛈️⛈️⛈️⛈️???

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA EN ALTURA

Com fa dies que anem dient i amb aquesta configuració que vos estic mostrant amb un potent Anticiclò centrat a Centre-Europa enviant vent humit de gregal cap a la Façana Mediterrània I un embossament d’aire fred que vindrà a situar-se al sud peninsular més un Mar Mediterrani relativament calent en fa pensar que les pluges podran ser localment molt fortes els pròxims dies en alguns llocs del territori Valencià i les Balears.

ATENCIÓ ENTRE DIJOUS/DISSABTE

Situació de pluges intenses i molt importants la que poden rebre les comarques litorals i prelitorals del territori Valencià i les Illes Balears,sobretot entre dijous de vesprada I divendres quan estes precipitacions podran ser inclús de certa persistència en la província de València I nord d’Alacant,Eivissa i Mallorca,situació que caldrà seguir amb els models mesoescalars,perquè encara no està clar on caurà la grossa. El vent bufarà de gregal i les temperatures màximes encarà baixaran més. Atenció als avisos per part d’Aemet,perquè aniran modificant a mesura que ens acostem a les hores més inestables,de moment els mantenen en avís groc els pròxims dies a les zones del litoral.

Dissabte també serà un dia rebolicat i on de nou les precipitacions faran acte de presència sobretot a les zones més litorals. Sembla que a partir de Diumenge la estabilitat anirà guanyant protagonisme.

Per tant anem actualitzar més a sovint durant els pròxims dies i també vull anunciar-vos que estem molt aprop de continuar al Facebook.

Atenció i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando