meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

9/11/2022

ATENCI脫!!! ES CONFIRMA EPISODI DE PLUGES MOLT INTENSES 馃憖馃憖馃憖鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem primer que res al sat猫l路lit I comencem jornada amb m茅s nuvolositat que el dia d’ahir,una nuvolositat que els pr貌xims dies ser脿 for莽a abundant com voreu a continuaci贸.

HUI DIA DE TRANSICI脫 馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對

Hui tindrem un dia on la nuvolositat cada vegada ser脿 m茅s abundant al nostre territori. De cara la vesprada tindrem els primers ruixats que afectaran primer a l’interior i aniran avan莽ant cap a la costa cap a 煤ltimes hores. Les temperatures m脿ximes ja patiran una baixada.

DEM脌,DIVENDRES I DISSABTE: DANA鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃憖馃憖馃憖

MAPA SUPERF脥CIE

MAPA EN ALTURA

Com fa dies que anem dient i amb aquesta configuraci贸 que vos estic mostrant amb un potent Anticicl貌 centrat a Centre-Europa enviant vent humit de gregal cap a la Fa莽ana Mediterr脿nia I un embossament d’aire fred que vindr脿 a situar-se al sud peninsular m茅s un Mar Mediterrani relativament calent en fa pensar que les pluges podran ser localment molt fortes els pr貌xims dies en alguns llocs del territori Valenci脿 i les Balears.

ATENCI脫 ENTRE DIJOUS/DISSABTE

Situaci贸 de pluges intenses i molt importants la que poden rebre les comarques litorals i prelitorals del territori Valenci脿 i les Illes Balears,sobretot entre dijous de vesprada I divendres quan estes precipitacions podran ser incl煤s de certa persist猫ncia en la prov铆ncia de Val猫ncia I nord d’Alacant,Eivissa i Mallorca,situaci贸 que caldr脿 seguir amb els models mesoescalars,perqu猫 encara no est脿 clar on caur脿 la grossa. El vent bufar脿 de gregal i les temperatures m脿ximes encar脿 baixaran m茅s. Atenci贸 als avisos per part d’Aemet,perqu猫 aniran modificant a mesura que ens acostem a les hores m茅s inestables,de moment els mantenen en av铆s groc els pr貌xims dies a les zones del litoral.

Dissabte tamb茅 ser脿 un dia rebolicat i on de nou les precipitacions faran acte de pres猫ncia sobretot a les zones m茅s litorals. Sembla que a partir de Diumenge la estabilitat anir脿 guanyant protagonisme.

Per tant anem actualitzar m茅s a sovint durant els pr貌xims dies i tamb茅 vull anunciar-vos que estem molt aprop de continuar al Facebook.

Atenci贸 i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando