Per Nando

9/11/2022

ATENCIÓ!!! ES CONFIRMA EPISODI DE PLUGES MOLT INTENSES 👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Mirem primer que res al satèl·lit I comencem jornada amb més nuvolositat que el dia d’ahir,una nuvolositat que els pròxims dies serà força abundant com voreu a continuació.

HUI DIA DE TRANSICIÓ 🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Hui tindrem un dia on la nuvolositat cada vegada serà més abundant al nostre territori. De cara la vesprada tindrem els primers ruixats que afectaran primer a l’interior i aniran avançant cap a la costa cap a últimes hores. Les temperatures màximes ja patiran una baixada.

DEMÀ,DIVENDRES I DISSABTE: DANA⛈️⛈️⛈️⛈️👀👀👀

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA EN ALTURA

Com fa dies que anem dient i amb aquesta configuració que vos estic mostrant amb un potent Anticiclò centrat a Centre-Europa enviant vent humit de gregal cap a la Façana Mediterrània I un embossament d’aire fred que vindrà a situar-se al sud peninsular més un Mar Mediterrani relativament calent en fa pensar que les pluges podran ser localment molt fortes els pròxims dies en alguns llocs del territori Valencià i les Balears.

ATENCIÓ ENTRE DIJOUS/DISSABTE

Situació de pluges intenses i molt importants la que poden rebre les comarques litorals i prelitorals del territori Valencià i les Illes Balears,sobretot entre dijous de vesprada I divendres quan estes precipitacions podran ser inclús de certa persistència en la província de València I nord d’Alacant,Eivissa i Mallorca,situació que caldrà seguir amb els models mesoescalars,perquè encara no està clar on caurà la grossa. El vent bufarà de gregal i les temperatures màximes encarà baixaran més. Atenció als avisos per part d’Aemet,perquè aniran modificant a mesura que ens acostem a les hores més inestables,de moment els mantenen en avís groc els pròxims dies a les zones del litoral.

Dissabte també serà un dia rebolicat i on de nou les precipitacions faran acte de presència sobretot a les zones més litorals. Sembla que a partir de Diumenge la estabilitat anirà guanyant protagonisme.

Per tant anem actualitzar més a sovint durant els pròxims dies i també vull anunciar-vos que estem molt aprop de continuar al Facebook.

Atenció i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando