Per Nando

9/11/2022

ACTUALITZACIÓ!!! ATENCIÓ A LES PLUGES DEMÀ LA NIT👀👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,ara mateix ens està creuant el front i està deixant algunes precipitacions no massa importants,açò només es el començament de l’episodi de fortes precipitacions que ens afectarà a partir de demà de vesprada fins el pròxim cap de setmana.

ÚLTIMES ACTUALITZACIONS

Com veieu demà comença a despenjar-se eixe embossament d’aire fred que sembla que es retarda unes hores i començarà a pegar de valent demà a la nit i divendres.

MAPA SIMBOLS DEMÀ A LA NIT I DIVENDRES

Demà començarem el dia amb tranquil·litat en l’oratge i no serà fins la nit quan comence a complicar-se,durant la nit començaran a entrar nuclis de precipitació de mar cap a terra a les comarques del sud de València I nord d’Alacant, aquestes precipitacions seran molt fortes o inclús torrencials I podran anar acompanyades de tempesta. El divendres de mati tindrem una situació complicada i continuaran afectant les precipitacions molt intenses a les comarques del sud de València i nord d’Alacant i les Illes Balears,però la tendència es que eixes precipitacions vagen desplaçant-se a les comarques del nord de València, província de Castelló i de Tarragona on podran ser torrencials i inclús persistents i deixar grans acumulats en molt poc de temps.

El dissabte continuaran les precipitacions a zones més litorals del territori Valencià i diumenge segons les últimes actualitzacions no acabarà fer net del tot i inclús de vesprada podrem tindre creixement de tempestes per l’interior.

Com veieu situació novament delicada en tots els aspectes i que ara mateixa els models veuen que la grossa pot anar cap al nord del territori Valencià. Evolució que caldrà seguir en les pròximes eixides dels models mesoescalars i anirem actualitzant i definint aquest nou episodi de Gota Freda.

Fins demà.

Corina Milan. Bellreguard

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando