Per Nando

8/11/2022

DEMÀ LES PRIMERES PRECIPITACIONS!!! I DIJOUS……⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️🌧

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel de nou ras,però amb els primers nuvols per l’interior de Castelló i pendents dels canvis que se’ns acosten per als pròxims dies i que portaran algunes precipitacions que en alguns casos podran ser localment fortes. Hui encara tindrem bona cosa de sol I màximes molt paregudes a les d’ahir,encara que de bon mati fa rasca.

MAPA SIMBOLS DEMÀ

Demà començarem el dia amb més nuvolositat a causa de l’aire fred que començarà a entrar per la península I que de cara a migdia o vesprada deixarà els primers ruixats per l’interior del territori Valencià,interior de Catalunya I Pirineus. Aquests ruixats podran afectar a zones del litoral cap a última hora.

MAPA SUPERFÍCIE I ALTURA

Dijous començarà a reforçar-se el vent de llevant/gregal a la Façana Mediterrània i un embossament d’aire fred vindrà a situar-se al sud de la península,això farà que la inestabilitat vaja a més.

MAPA SIMBOLS DIJOUS

Dijous per tant esperem que les precipitacions es concentren a la meitat sud del territori Valencià,unes precipitacions que inclús no descartem que pugen caure amb força a les zones més litorals del sud de València I nord d’Alacant. El vent bufarà de gregal I les temperatures màximes baixaran deixant un dia fresc.

MAPA SIMBOLS DIVENDRES

Divendres l’embossament d’aire fred podria avançar un poc cap al Mediterrani I això podrà afavorir que les precipitacions afecten a més llocs del territori Valencià I inclús alguns punts de Catalunya i les Illes Balears. Precipitacions això si que seran molt localitzades,però que podran ser localment fortes. El vent continuarà bufant de gregal i les temperatures es mantindran sense canvis significatius.

A partir de dissabte la situació anirà millorant amb el tall del fluxe més marcat de gregal cap a les nostres costes,encara que tindrem nuvolositat tans sols esperem algun ruixat dèbil pel matí pel sud del territori Valencià que anirà minvant al llarg de la jornada i deixarà un cap de setmana prou tranquil.

TENDÈNCIES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Les tendències de cara la pròxima setmana si que ens indiquen que la mànega curta ja no ens farà falta i per fi podrem donar per acabada aquesta calor que ens acompanyat durant més de mig any.

Però anem a seguir els models mesoescalars a vore que ens van dient de les pluges dels pròxims dies i anirem actualitzant i informant.

Fins la vesprada.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando