Per Nando

7/11/2022

SETMANA DE CANVIS!!!!🌧🌧🌧🌧🌧🌧🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Cel lliure de núvols el que tenim a estes hores i així continuarem fins el pròxim dimecres on començarem a patir canvis i que ara mateixa en parlarem.

TEMPERATURES ACTUALS

Abrigeu-se abans d’eixir de casa,perquè com veieu al mapa per la nit ja refresca prou i per l’interior i cada vegada veiem més eixos valors de menys de 10°C i per tant ara ja no hi ha volta de fulla de que l’hivern c el tenim més aprop. Això si de moment les màximes encarà seran càlides i sobrepasaran els 20 °C,però també tenim canvis en les temperatures els pròxims dies.

PREVISIÓ MODELS

A partir de Dijous tenim canvis de la ma d’una embossament d’aire fred que vindrà a situar-se entre el sud de la península I el nord d’Àfrica. Això farà que la nuvolositat vaja en augment. A més tindrem un potent Anticiclò a Centre-Europa que farà que el llevant comence a incidir al nostre territori.

ON PLOURÀ MÉS?

De nou en estes situacions els models ens portaran de cap fins a última hora!! Però tant El models Europeu i Americà en les seues últimes actualitzacions aposten que el llevant/gregal incidirà més entre el sud de València I Múrcia i per tant esperem les precipitacions més importants en aquesta zona a entre dijous/dissabte on les pluges podran ser fortes o molt fortes i amb tronada. La provincia de Castelló i Catalunya sembla que apenes vorien ploure amb les eixides dels models actuals. Però ja sabeu que són situacions molt complicades de definir i que tindrem que anar seguint dia darrere dia. Però almenys ens ve un canvi de patró que portarà ambient més humit fred i plujós a partir de Dijous i que podrà millorar a partir de Dissabte,però amb temperatures màximes que ja es quedaran més acordes per a l’època. Per fiiiiiiiiiii.

Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando