Per Nando

6/11/2022

POSSIBLE EPISODI DE PLUGES MOLT IMPORTANTS⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA EN ALTURA

Continuem pendents de les eixides dels models que continuen apostant per un episodi de pluges importants al territori Valencià. Un potent Anticiclò vindrà a situar-se el pròxim dijous sobre Centre-Europa I des d’ahi ens canalitzarà vent humit de llevant de llarg recorregut marítim. En altura també es pot apreciar com es despenjarà una Gota Freda que vindrà a situar-se sobre el nord d’Àfrica.

Per tant amb tots aquests elements i un Mar Mediterrani que encara es troba a uns 22°C es molt possible que a partir de dijous i els dies posteriors puga’m parlar d’un episodi de pluges molt important sobretot al nostre territori i amb tendència a millorar de cara a diumenge.

Per tant pendents desde Meteopoble amb el canvi d’oratge que portarà pluges intenses i baixada de temperatures de cara a mitjans setmana.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando