Per Nando

6/11/2022

ATENCIÓ!!! DANA ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️………..I 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Els models continuen veient un canvi de tendència important al nostre territori a partir del pròxim dijous. Com fa dies anem anunciant,un potent Anticiclò vindrà a centrar-se sobre Centre-Europa i des d’allí ens enviarà vent humit de llevant/gregal a la Façana Mediterrània. Això junt amb la possibilitat de que acabe despenjant-se un embossament d’aire fred farà que la inestabilitat vaja a més a partir del pròxim dijous.

ON PLOURÀ MÉS?

Com sabeu estes situacions cal seguir-les de ben aprop i vore com acaben definint-se, sobretot amb els models mesoescalars que aniran veient millor aquesta configuració important cap a vents allevantats que feia temps que no patíem.

LA PUTADA?

La putada és que de moment no estic al Face i tenim molta gent orfes de les meues publicacions fins que no puga solucionar-ho. I només vosaltres teniu a l’abast poder traspassar el missatge de que Meteopoble continua amb tota la força per altres canals.

SEGUIMENT I VOS ESPERE A TOTS DE NOU

COMPARTIU 🧡❤️🧡❤️🧡🧡👍👍👍👍👍👍👍

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando