Per Nando

5/11/2022

POSSIBLE DANA A LA VISTA. ATENTS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Benvinguts de nou,Meteopoble continua informant a pesar del contratemps que tenim ara mateix en el Facebook que baix el meu pesar continua inhabilitat i que esperem en uns dies posen finalment solució.

Estem molt pendents d’una nova configuració que s’està cuinant a la Façana Mediterrània I que tenim possibilitat de que acabe formant una Dana que puga afectar al territori Valencià,Catalunya I les Balerars el pròxim dijous.

Baix aquesta informació necessite de forma Urgent que compartiu la publicació per a que la gent s’assabente de que estem informant també al Instagram amb el Perfil METEOPOBLE,NANDO I TAMBÉ ME PODEU SEGUIR AL TELEGRAM.

SI TOTS COMPARTIU LA PUBLICACIÓ AQUESTA TOTS ACABARAN ASSABENTANT-SE DE QUE NANDO CONTINUA INFORMANT A LES HISTÒRIES DE INSTAGRAM. PODEU DESCARREGAR-SE L’APLICACIÓ I SEGUIR-ME

PER FAVOR CORREU LA VEU A EIXOS 82000 SEGUIDORS DEL FACEBOOK.

COMPARTIUUUUUU

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando