Per Nando

4/11/2022

FORTS VENTS!!!! I CANVIS DE TENDÈNCIES 🌬🌬🌬⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Després del front de ponent que deixava ahir alguns ruixats molt poc significatius,hui torna a estar el cel ras. Això si el vent fort de mestral bufa amb molta força com voreu a continuació. A estes hores tenim precipitacions que afecten a l’illa de Palma i Menorca.

RÀFEGUES MÀXIMES.

Font Avamet

Ràfegues de vent de mestral que fins ara han deixat registres de fins a 82 km/h a la part alta de Xixona, 79km/h a la Font de la Figuera o 76 km/h a Rosell entre altres. El vent continuarà bufant fort les pròximes hores. Atenció!!!

PREVISIÓ HUI

Hui esperem un dia fresc o inclús fred a causa d’una massa d’aire més freda que ens afecta a estes hores. A més el vent fort de mestral que bufa farà que s’accentue eixa sensesacio de més frescor. Encara tindrem algunes restes d’inestabilitat per Catalunya i que podrà deixar alguna nevada per els Pirineus,però la situació més inestable la trobarem a l’est de les Illes Balears on si que tindrem ruixats més importants.

CAP DE SETMANA DE TRANQUILITAT!!!!

El cap de setmana anirà millorant la situació meteorològica i anirà encalmant el vent i també a partir de diumenge aniran remuntant les temperatures. La pròxima setmana començarem també amb estabilitat atmosfèrica i temperatures màximes agradables durant el dia.

QUE DIUEN LES TENDÈNCIES?

Estarem molt pendents de les tendències que fa dies que ens mostren els models amb eixe Anticiclò Centre-Europeu que els models insisteixen que podria aportar llevant i més aire fred cap a les nostres latituds i per tant més inestabilitat cap a últims de la pròxima setmana. Continuem pendents!!!

Imatge d’Erick ahir.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando