Per Nando

3/11/2022

LES TENDÈNCIES COMENCEN A MOSTRAR COSES INTERESSANTS🍂🍂🍂🍂🍂⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT EUMETSAT

Bon dia!!! Cel que va cobrint-se poc a poc fruit del front de ponent que avança i que deixa algunes pluges ara mateix a Portugal,però també a la Rioja, Navarra o el País Vasc.

TEMPERATURES ACTUALS

Temperatures a estes hores que estan sobre els 17-19°C per el litoral,entre 15-17°C en les comarques més al centre del territori Valencià I entre 10-14°C com més a l’interior. Només es troben per baix dels 10°C en punts dels Ports o també a la Foia Ampla de Mariola ( Agres ) o al Càmping o Rambla de Mariola a la població de Bocairent.

PREVISIÓ HUI

Front de ponent que anirà avançant,però que ací al territori Valencià només ens deixarà bona cosa de núvols i algun ruixat poc important per l’interior de Castelló. On si que esperem algunes arruixades més importants és a l’interior de Catalunya on inclús a últimes hores del dia podrà nevar als Pirineus Catalans. El vent de ponent agafarà força de cara la vesprada i bufarà amb ràfegues de uns 60km/h. Les temperatures començaran a baixar cap a últimes hores.

DIVENDRES VENT FORT I MÉS FRED.

ENTRADA D’AIRE FRED EN ALTURA

AVISOS DIVENDRES

Divendres serà un dia ventós sobretot a la província de Castelló i sud de Tarragona on les ràfegues de vent de Mestral podran bufar per damunt dels 100km/h,també bufarà amb força sobretot a l’illa de Palma on les ràfegues estaran prop dels 80km/h. Les temperatures baixaran respecte a dijous i difícilment les màximes sobrepassaran els 20°C a la costa. Esperem aspecte del cel assolellat al nostre territori,però de nou este dia podem esperar algunes nevades dèbils als Pirineus Catalans i on si que esperem ruixats que inclús podran ser intensos es a les Illes Balears.

CAP DE SETMANA

El cap de setmana la milloria anirà generalitzant-se. El vent començarà a remetre i el sol anirà guanyant terreny tant al nostre territori com a Catalunya I les Balears I encara que les temperatures no patiran grans canvis el dissabte,a partir de diumenge tornaran a renuntar.

PER FI TENDÈNCIES INTERESSANTS.

La pròxima setmana començarà amb estabilitat o com a molt algun front de ponent desgastat. Les temperatures continuaran prou agradables,però anem a estar ben pendents a partir de hui,els models comencen a intuir la possibilitat de la formació d’un potent Anticiclò sobre Centre-Europa que podrà afavorir un canvi de vents més humits cap a finals de la pròxima setmana que podrien portar més inestabilitat al Mediterrani. Situació no confirmada ( perquè com sabeu parlem de tendències ) però que almenys en fa sentir expectant davant la possibilitat de canvis després de setmanes d’avorriment meteorològic.

Miguel Salvador. Bunyol.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando