Per Nando

2/11/2022

QUE ENS DIUEN LES TENDÈNCIES PER A NOVEMBRE? ?⛈️❄️????????

Meteo

Destacats

La pròxima setmana les tendències ens diuen que continuarem amb pocs canvis en la situació meteorològica i tindrem un Anticicló damunt de la península i el Mediterrani i que bloquejarà el pas de les Borrasques cap a les nostres latituds. Per tant sembla que la pròxima setmana continuarem amb estabilitat.

Caldrà seguir l’evolució de les tendències cap a la segona quinzena de Novembre per anar veient com es situen els grans centres d’acció i vore si per fi es situen de forma que les Borrasques ens puguen afectar amb més gana a tota la façana Mediterrània.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando