meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

2/11/2022

QUE ENS DIUEN LES TEND脠NCIES PER A NOVEMBRE? 馃對鉀堬笍鉂勶笍馃崅馃崅馃崅馃崅馃崅馃崅馃崅馃崅

Meteo

Destacats

La pr貌xima setmana les tend猫ncies ens diuen que continuarem amb pocs canvis en la situaci贸 meteorol貌gica i tindrem un Anticicl贸 damunt de la pen铆nsula i el Mediterrani i que bloquejar脿 el pas de les Borrasques cap a les nostres latituds. Per tant sembla que la pr貌xima setmana continuarem amb estabilitat.

Caldr脿 seguir l’evoluci贸 de les tend猫ncies cap a la segona quinzena de Novembre per anar veient com es situen els grans centres d’acci贸 i vore si per fi es situen de forma que les Borrasques ens puguen afectar amb m茅s gana a tota la fa莽ana Mediterr脿nia.

Fins dem脿.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 22 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando