Per Nando

2/11/2022

PREVISIÓ!!! TENIM CANVIS🌬🌬🌬🌦🌦🌦🌦🌦❄️❄️❄️❄️❄️

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT EUMETSAT

Bon dia!!! Mirem al cel I apenes tenim nuvolositat ara mateix al nostre territori,però això sí,hui creix la inestabilitat de cara la vesprada.

TEMPERATURA ACTUAL

Les temperatures a estes hores de nou sense ser massa fredes,però si que trobem temperatures entre 5 o 6 °C a zones altes del territori Valencià com es el cas de Ares del Maestrat,Castielfabib, Morella,Forcall,Vistabella del Maestrat, Bocairent,Agres o Sorita.

PREVISIÓ HUI METEOPOBLE

MODEL AROME

MAPA SIMBOLS

Hui tindrem un dia variable I amb risc de creixement de ruixats irregulars de vesprada que seran molt locals i podran afectar a qualsevol lloc del territori Valencià i sud de Tarragona. Les temperatures de moment es mantenen on inclús farà calor a les hores centrals del dia. Vent fluix i variable predominant un fluxe marítim dèbil.

DEMÀ

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA EN ALTURA

MAPA SIMBOLS

Demà tindrem canvis més importants de la ma d’una front que avançarà desde ponent i vindrà acompanyat d’una massa d’aire més freda. Els canvis en aquest front no els notarem fins a últimes hores de la vesprada on tindrem més nuvolositat I començaran a baixar les temperatures. Esperem precipitacions per l’interior de Castelló i interior de Catalunya on en els punts alts dels Pirineus seran en forma de neu. A les Balears també podrà caure algun ruixat,però ja de cara la nit. El vent començarà a bufar de ponent amb ratxes de vora 60 km/h.

DIVENDRES

Dia fresc a tot el territori Valencià Catalunya i Balears on inclús esperem algunes nevades en els Pirineus,també alguns ruixats pel litoral Gironí i sobretot a les Illes Balears. Tot això serà produït per un embossament d’aire fred que vindrà a situar-se el cap de setmana cap a Itàlia. Aquest pas de l’embossament d’aire fred ací portarà el divendres més fred com he dit abans,però sobretot es deixarà notar pel vent de mestral que bufarà amb molta força ( ràfegues de més de 100 km/ h ) al nord de la província de Castelló I Tarragona.

CAP DE SETMANA

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA ACUMULATS DE PLUJA A ITÀLIA

El cap de setmana com he dit abans un embossament d’aire fred es situarà a Itàlia i sembla que deixarà un oratge ben rebolicat per aquella zona. Estarem pendents per vore que passa.

MAPA SIMBOLS CAP DE SETMANA

Aci el cap de setmana predominarà l’estabilitat. Dissabte el vent de mestral encara podrà pegar fort al nord de Castelló I Tarragona,però la tendència serà anar amainant durant el mati. Dissabte encara serà un dia fresc,però de cara a diumenge les temperatures aniran remuntant.

TENDÈNCIES!!!! VINDRÀ EL FRED,PLUJA I NEU❄️⛈️🌦❄️⛈️🌦❄️⛈️🌦❄️⛈️🌦👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando