Per Nando

29/10/2022

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I PRÒXIMA SETMANA ????????

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIONS

Bon dia!!! De nou cap de setmana marcat per una configuració de fronts de ponent que només porten que pas de núvols intermitents cap a la Façana Mediterrània i poc més. Com veieu també al radar contínua plovent on fa un parell de setmanes que ho fa. I és que es la part més occidental de la península on han entrat en ratxa i està plovent dia si,dia també.

DE BON MATI FA FRESQUETA

Si eixiu de bon mati al carrer fa fresqueta i inclús fa fred en algunes localitats de l’interior del nostre territori. Les temperatures quan són les 5 del mati es troben entre 17-19°C a zones més litorals I prelitorals,al voltant de 12-15°C per l’interior i inclús per davall dels 10°C a zones de més a l’interior del territori Valencià. Destaquem com a més baixes a estes hores els els 4°C de Xodos o els 5,5°C a Ares del Maestrat, El Toro,El Pinós,Agres o Calles.

MAPA SIMBOLS

Pocs canvis també aquest cap de setmana,pas de núvols desde ponent sense cap transcendència tant al territori Valencià,Catalunya o les Balears,les temperatures continuaran sense canvis i per tant continuarà fent calor a les hores centrals del dia.

CANVI D’HORA AQUESTA NIT

Recordem que està nit dormirem una hora més i per tant quan siguen les 3 de la matinada haurem de retardar el rellotge una hora i ficar les 2. Sabem que ara quasi tots el rellotges de la nova tecnologia fan eixe canvi automàtic,però esteu pendents perquè esta matinada canviarem a l»hora d’hivern.

PRÒXIMA SETMANA

MAPA EN SUPERFÍCIE PRÒXIMA SETMANA

MAPA EN ALTURA DIMARTS/DIMECRES

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

Sense massa novetats la pròxima setmana,finalment els models aposten de que la configuració de ponent que deixa pluges a l’oest peninsular I ací a casa nostra ens porta núvols i temperatures altes no vol canviar. Si que sembla que el dimecres amb el pas d’una massa d’aire més freda farà baixar les màximes i es quedaran al voltant dels 20°C a les zones més càlides del territori Valencià. A partir de dijous tornen a renuntar i de nou estarem prop dels 25°C de màxima a molts indrets. El pas de núvols continuaran i inclús no descartem algun ruixat molt localitzat entre dimarts I dimecres,però seran coses tan anecdòtiques que no val la pena ni anomenar.

Per tant continuarem esperant per a veure alguna situació de pluges importants al nostre territori I també tinga’m alguna baixada de termòmetres més important que per fi ens faça treure l’abric,perquè ja tenim gana.

Recordeu que hui tenim canvi d’hora. Meteopoble tornarà a partir del Dillluns i com sabeu continuem amb el problema del Facebook,però tingau paciència que tot és solucionarà.

Fins dilluns.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando