Per Nando

28/10/2022

CANVIS A TOT SANTS?????????????????????

Meteo

Destacats

Sembla que a partir de Tot Sants s’obri la porta a canvis almenys amb baixada de termòmetres,una massa d’aire més freda farà baixar de manera més notable les temperatures entre el dimarts i dimecres pròxim i a més podrà vindre amb inestabilitat que podria deixar alguns ruixats,però en principi poca cosa.

SEGUIREM ELS MODELS LA PRÒXIMA SETMANA

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Seguiren els models meteorològics perquè el model Europeu aposta per un embossament d’aire fred que es podrà situar entre el Mediterrani I Itàlia i això mateix farà que almenys les temperatures és normalitzen,per contra el model Americà aposta que tindrem una situació més Anticiclonica cap a la península,però també recalcar que no tan calorosa com aquesta setmana. Ho seguim?

LES FORTES TEMPESTES AFECTEN UN AVIÓ AL PARAGUAI?????✈️✈️✈️✈️✈️✈️✈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️+INFO???????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando