Per Nando

28/10/2022

CANVIS A LA VISTA?????????

Meteo

Destacats
Font Avamet

Bon dia!!! nuvolositat de tipus mitja o alt que ens afecta desde l’oest peninsular i ho fa sense més transcendència. Ahir de nou temperatures màximes que varen tocar els 30°C a Sorita i prop dels 30°C a Aiora,Requena o Fageca.

CONTINUEM AMB CALOR

MAPA EN ALTURA

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

Continuarem el cap de setmana amb una massa d’aire Africana que de nou deixarà màximes que estaran entre els 25-30 °C,tindrem nuvolositat,però en cap cas esperem que deixen precipitacions. Per tant cap problema en disfrutar estos dies amb actes al aire lliure.

CANVIS A PARTIR DE TOT SANTS? +INFO????????????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando