Per Nando

27/10/2022

ELS CANVIS PODRAN VINDRE DESPRÉS DE TOTS SANTS!!!?☁️???☀️?❄️⛈️????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem amb tranquil·litat meteorològica i hui amb menys núvols,però de nou continuem amb calor. Calor que ahir deixava màximes de fins a 33°C de Asp,32°C a Oriola,Xixona o Elx. I així continuarem els pròxims dies amb núvols que vindran de pas per l’oest peninsular I temperatures altes que ens faran portar la mànega curta durant tot el dia.

CANVIS DESPRÉS DE TOT SANTS?

El dia de Tot Sants podrà vindre caracteritzat per un front de ponent que podrà deixar ruixats dèbils per l’interior, les temperatures continuaran altes per a l’època. Però atents!!! Perquè els models per a la pròxima setmana veuen una tendència que podria portar canvis. Uns canvis que almenys podrien portar una baixada de termòmetres els dies després de Tot Sants,una baixada que si es confirma ens farà per fi almenys traure la mànega llarga.

SABEU COM ES FORMA UN TORNADO? ??????????? ( VIDEOS INCLOSOS ) ???????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando