Per Nando

26/10/2022

QUINA CALOR!!! FINS A QUANT? ☀️☀️☀️?????❄️???⛈️??

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem jornada de nou, mirem al satèl·lit i res que afegir,nuvolositat de apenes transcendència també el dia de hui,però així i tot arriba a tapar el cel a bona part de les nostres comarques.

TEMPERATURES MÀXIMES D’ESTIU

Aci tenim les màximes del dia d’ahir i la veritat que tenim uns valors espectaculars per a trobar-nos a finals d’Octubre. Destaquem els més de 31°C a Muro d’Alcoi,Beniarrés i l’Alqueria d’Asnar i moltes poblacions amb 30 °C de màxima com Sorita,Elx,Cocentaina o la Vall d’Ebo entre altres ( dades extretes d’Avamet )

QUE ENS DEPARA AQUESTA SETMANA I LA PRÒXIMA?

MAPA SUPERFÍCIE PRÒXIMA SETMANA

MAPA EN ALTURA

Continuem i continuarem amb una configuració de borrasques a l’oest peninsular I que continuarà deixant pluges per aquella zona. Ací al territori Valencià,Catalunya I les Illes Balears l’oratge seguirà pràcticament igual amb moments de nuvolositat abundant,però sense transcendència,la calor inusual en més o menys mesura ens acompanyarà inclús per a Tot Sants on sembla que eixe dia un front més actiu podría deixar algun ruixat.

PLUGES TORRENCIALS A L’ILLA TRINIDAD?? ( VIDEO INCLÒS) ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️???????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando