Per Nando

25/10/2022

IMPORTANTS PLUGES TORRENCIALS A L’ILLA DE TRINIDAD ??⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Inundacions sobtades es varen registrar ahir  a Maraval, a l’illa de Trinidad. Com veieu es fa afectar una linia d’inestabilitat que deixava pluges molt intenses  que feia creixer rius i rieres ????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️
L’illa de Trinidad es troba al  extrem nord de la part continental d’Amèrica del Sud  i recordem que el passat 5 d’octubre, parts de Trinidat i Tobago van ser assotades per una onada tropical.  El sistema frontal denominat Invest 91-L va causar severes inundacions, especialment en zones de l’est, centre i sud de Trinidat i l’illa germana de Tobago, així com danys a la propietat, caiguda d’arbres i deslliçaments   de  terra .

Teresa Lynch, de 44 anys, va ser arrossegada mentre intentava creuar una part del riu Surrey a Lopinot, zona rural al nord de Trinidat.  El seu germà, William Ramlogan, va intentar salvar-la, però es va estavellar contra unes roques en el procés i va resultar ferit.  Els equips de rescat han estat a la recerca de Lynch des de l’incident, sense resultats fins el passat  6 d’octubre.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando