Per Nando

25/10/2022

EL CÒNSOL, PREVISIONS ESTACIONALS, PROMETEN⛈️⛈️⛈️?❄️❄️❄️????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem sense canvis a casa nostra I amb una configuració que no ens deixa pluges a la Façana Mediterrània. Ara mateix tenim molt de núvol i sense precipitacions,situació que continuarà molt pareguda el queda de setmana I també la pròxima setmana,temperatures que continuaran altissimes per a l’època en què ens trobem.

EL CÒNSOL ELS MODELS ESTACIONALS

MODEL EUROPEU NOVEMBRE

MODEL EUROPEU DESEMBRE

MODEL EUROPEU GENER

Ens tenim que agafar a un ferro calent per als que ens agrada el moviment meteorològic. És per això que mirant el models estacionals de l’Europeu per als pròxims 3 mesos ens vol marcar una tendència humida que podria portar precipitacions abundants a tot l’est peninsular. Ja sabeu que la fiabilitat dels models mesoescalars tampoc es que siga massa gran perquè estem parlant de molt de temps per a poder fer previsions i tendències fiables,però com no desde Meteopoble ho seguirem.

I AL MÓN EL CICLÓ SITRANG DEIXA MORTS I MILERS D’EVACUATS A BANGLADESH.?????????????????????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando