Per Nando

24/10/2022

QUÈ ENS DEPARARÀ TOT SANTS? ???⛈️?❄️☁️???

Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIONS

Bon dia!!! Comencem setmana i mirem al cel,si veieu el satèl·lit I el radar poques novetats podem contar respecte a la situació meteorològica a casa nostra,molts núvols i alguna gota llevat d’alguna precipitació més intensa per l’interior de Catalunya a estes hores.

QUE PASSARÀ ESTA SETMANA?

Aquesta setmana podem dir que serà una repetició de la jugada de la passada setmana amb borrasques que contiunuaran afecant l’oest peninsular,al nostre territori;Catalunya i les Balears ens aplegarà nuvolositat de fronts desgastats de ponent,però està setmana el risc de alguna gota encara disminueix més i la calor serà l’autèntica protagonista,damunt nostre tenim una massa d’aire càlid que ens acompanyarà dies i dies.

TORNADO A FRANÇA??????????????????

I TOT SANTS? ????????

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando