Per Nando

23/10/2022

TINDREM CANVIS A TOT SANTS?☁️???⛈️❄️?????????????

Meteo

Destacats

Els models insisteixen en que la pròxima setmana pràcticament podríem tindre una situació pareguda a aquesta amb un bloqueig Anticlonic a tot l’est Europeu i que farà que continue la estabilitat i la calor a casa nostra. Perfectament i a dia de hui el dia de Tot Sants podrem anar amb mànega curta.

Si els models no canvien en l’arribada del fred podem dir que fins ara les tendències estan complint-se i que el canvi climàtic ens fa que la calor dure més en el temps i el fred cada vegada vaja a menys.

Esperem que canvien perquè estic esgotat i necessite el fred però ja. Fins demà

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando