Per Nando

21/10/2022

QUE ENS DEPARARÀ EL CAP DE SETMANA?????⛈️☀️?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Primer que res dir-vos que tinc un problema en Facebook que supose que estarà uns dies per solucionar-ho i de moment no puc accedir al meu compte,serà qüestió d’uns dies i per tant espere que tingau paciència,mentrestant per aquella gent que me segueix i no puc avisar per aquell canal m’ agradaria que corregereu la veu els avisareu que seguim amb normalitat al Instagram I Telegram i me poden seguir per allí. DISCULPEU LES MOLÈSTIES!!!!?

Seguim amb una situació de fronts de ponent a estes hores I durant tot el cap de setmana I la pròxima setmana,pluges més significatives quan més a l’oest peninsular i que al territori Valencià I Catalunya arriben molt desgasats,mentre que a les Balears ni s’enteren.

Per tant sense canvis importants en l’oratge durant els propers dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando