Per Nando

20/10/2022

LA BORRASCA ARMAND!!! ENCARÀ LI QUEDA CORDA ⛈️⛈️⛈️⛈️?????????

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Si mirem Satèl·lit i radar ho tenim tot dit,la Borrasca Armand continua deixant fortes precipitacions a l’oest peninsular,una borrasca que ahir va ser batejada per el institut Meteorològic de Portugal com la primera depressió d’alt impacte de la temporada. A estes hores també està deixant ruixats al nostre territori I sobretot a l’interior de Catalunya.

ENCARA LI QUEDA CORDA

MAPA SUPERFÍCIE

MAPA PLUGES

MAPA AVISOS HUI

Fins Diumenge ens acompanyarà aquesta borrasca de gran impacte i anirà canviant els avisos a la península;avisos per vent i pluja a l’oest-centre i nord de la península com veieu al mapa d’Aemet. Després açò no és calma i per a la pròxima setmana una nova borrasca desde ponent farà parlar de nou a l’oest peninsular.

VOLS UN PLUVIÒMETRE AUTOMÀTIC I NO FA FALTA BUIDAR-LO!!!! RECOMANACIÓ METEOPOBLE ???? ( PUNXA LA IMATGE)

QUIN ORATGE FARÀ A LA TERRRETA?

Nosaltres anem a estar prou tranquils durant esta setmana i també la pròxima setmana,fronts de ponent que deixen nuvolositat al nostre territori i 4 gotes mal comptades,tan sols l’oest de Catalunya I Aragó podran rebre algunes precipitacions més importants.

Sembla que de moment acabarem octubre així,però Novembre podria vindre amb canvi de patró i vorem si amb moviment cap a les nostres terres. Ojala!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando