Per Nando

19/10/2022

CONTINUEM MOLT PENDENTS DEL TEMPORAL ATLANTIC ?????⛈️⛈️⛈️⛈️???

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitacions

Bon dia,mireu el satèl·lit i el radar perquè pràcticament serà un còpia i pega les pròximes jornades. Potent borrasca i fortes precipitacions afectant a l’oest peninsular i pas de núvols amb alguns ruixats per l’interior a casa nostra. Eixa serà la tònica els pròxims dies

RECOMANACIÓ METEOPOBLE AMB 30% DE DESCOMPTE ( PUNXA LA IMATGE ) ???????⛈️?⛈️?⛈️?⛈️

PREVISIÓ PROXIMS DIES

Com veieu la nuvolositat serà abundant els pròxims dies,però poca pluja esperem,entre demà i divendres si que podria passar un front més actiu que podria deixar alguna arruixada més important sobretot per l’interior de Castelló i Catalunya cosa que anirem seguint,però en general res important. Les temperatures continuaran en valors alts tant esta setmana com la pròxima.

ATENCIÓ A L’OEST PENINSULAR ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Els models continuen apostant per una configuració difícil de trencar i que dona pas a potents borrasques que venen a situar-se a l’oest de la península. Desde hui comença un episodi de inestabilitat de llarga durada i que portarà precipitacions molt abundants a tot l’oest, inclús centre peninsular i part dels Pirineus Aragonesos. Un episodi que podrà tindre continuïtat la pròxima setmana I deixar registres superiors als 500 mm. Vorem a qui li toca la grossa per allà.

Mentrestant nosaltres continuarem esperant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando