Per Nando

18/10/2022

MENUT TEMPORAL DE PLUJA A L’OEST PENINSULAR ??⛈️⛈️⛈️⛈️ I NOSALTRES?

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Ja tenim ahi la Borrasca al Atlantic i es la que produirà a últimes hores de hui pluges molt fortes a la part oest peninsular inclòs Portugal,un temporal que per aquella zona vindrà per a quedar-se un bon grapat de dies i deixarà pluges molt importants. Per tant Valencians,Catalans o Illencs que viviu per aquella zona intenteu informar-me de com tenim l’assumpte per allà els pròxims dies si sou de per aquella zona I seguiu aquesta pàgina.

ELS MODELS SON PER A PLORAR A CASA NOSTRA??

Els models meteorològics a casa nostra tant per a esta setmana com per a la pròxima donen ganes de plorar,fronts de ponent que ací ens arriben molt desfets i que tant sols deixaran alguna gota per l’interior, a més les temperatures continuaran altes per a l’època en què ens trobem. Les Borrasques continuaran desfilant cap a l’oest peninsular I no podran avançar cap al Mediterrani perquè tenim un Anticicló que farà de tapo.

DIVERTITS A L’OEST DE LA PENÍNSULA.

Els models donen a muntó d’aigua desde demà cap a última hora i durant tota la setmana a Galícia,Portugal,Castella Lleó i Extremadura i inclús Andalusia Occidental. Molta atenció perquè els models mostren acumulats molt besties en algunes zones i on podrien caure vora 500 mm.

VOLS UNA ESTACIÓ DE LUXE AL MILLOR PREU? RECOMANADA PER METEOPOBLE (PUNXA LA IMATGE)

Nosaltres continuarem esperant el fred i la pluja que ens va abandonar la setmana passada i no te gens de gana de tornar.

Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando