Per Nando

17/10/2022

COMENCEM SETMANA!!! ULLS OBERTS AMB LA BORRASCA ATLÁNTICA ?????????⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats
Satèl·lit
Radar precipitacions

Bon dia,així està la península ibèrica de nuvolositat a estes hores i precipitacions que ja afecten amb més gana el nord de Portugal i Galicia i molt més dispereses a la resta de la península. La nuvolositat es farà més abundant quan més a l’oest peninsular I a mesura que avance la setmana. Ací viurem una situació diferent.

MAPA SUPERFÍCIE DIMECRES

MAPA EN ALTURA

VOLS UNA ESTACIÓ DE LUXE AL MILLOR PREU? RECOMANADA PER METEOPOBLE (PUNXA LA IMATGE)

MAPA SIMBOLS TOTA LA SETMANA

Amb està configuració no és gens difícil fer un pronòstic cap a les nostres terres. Setmana amb pas de núvols que podran ser abundants en algun moment,pas de fronts desde ponent i que podran deixar alguns ruixats a l’interior del territori Valencià I interior del territori Català,parlem de coses molt poc significatives,però a l’extrem més interior de Catalunya i Aragó si que podria produir-se alguna tempesta intensa durant la setmana i deixar acumulats més destacables. Temperatures altes per a l’època i on continuarà fent calor a causa d’una massa d’aire càlida d’orige Saharià que ens continuarà afectant.

PRODUCTES RECOMANABLES????? ( PUNXA LA IMATGE )

L’OEST PENINSULAR TEMPORAL DUR DE PONENT

Molta atenció a la part oest peninsular I sobretot a Galícia i Portugal on el model Europeu insisteix en acumulats de vora 400 mm en alguns sectors i es que per aquella zona sumaran dies i dies de pluges intenses a causa de la configuració de borrasques de ponent que sembla que han vingut per a quedar-se entre 10-15 dies de moment.

Al nostre territori ara toca Meteo-avorricio però siga com siga seguirem els temporals d’on vinguen, m’acompanyeu ?

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando